Ballongbuketten | Om Oss
162
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-162,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Vi skreddersyr ballongdekor etter dine ønsker

Vi er et firma som leverer alt av dekorasjoner og buketter laget av ballonger. Vi dekorerer til alle type anledninger og arrangementer som barnedåp, bursdag, bryllup, konfirmasjon, julebord, firmafester eller skoleball.

Mange sykehus har blomsterforbud på grunn av allergier og da er en ballong et hyggelig og personlig alternativ til den tradisjonelle blomsterbuketten. Vi kjører ut bestilte varer eller kan om ønskelig også tilpasse og utføre selve dekorasjonen på stedet. Utkjøring av buketter alle dager i Oslo og omegn.

logo_forening

Ballonger til pynt og overraskelse

Vi har fantasien og utstyret som trengs til å skape noe helt spesielt og som passer til din anledning.
Ballonger er et spennende materiale til utsmykking som kan formes til nesten hva som helst. Våre ballonger er Qualatexballonger og er laget av latex som er 100% rent og kan nedbrytes i naturen.

Ballongbuketten er  sertifisert ballong artist (CBA) og vi er stolte over å kunne tilby våre kunder helt unike ballongoppsett for alle anledninger.

KONTAKT

Se hvordan Ballongbuketten jobber med ballonger!